Go to Top

P-NUTS Awards: stem op DE Ramplaan!

P-NUTS AWARDS

Coöperatie Duurzame Energie Ramplaan doet mee aan de P-NUTS Awards 2015. Dit is dé vak- en publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan lokale, duurzame energie-initiatieven. Stem ook op onze coöperatie en help ons te winnen!

Wat is het?

De P-NUTS Awards is een terugkerend evenement dat het lokaal opwekken van duurzame energie wil bevorderen, de professionaliteit te stimuleren en waardering voor de initiatiefnemers te uiten. Deelnemers aan de awards zijn pioniers die aantonen dat duurzaam energie opwekken allang mogelijk is. Zij zorgen voor een schoner milieu, voor lokale werkgelegenheid en voor kennisopbouw over alternatieve energiesystemen en organisatievormen. Het winnen van een award is een erkenning van hun voortrekkersrol. Ook kunnen de winnaars met de award extra aandacht voor hun initiatief genereren.

Coöperatie Duurzame Energie Ramplaan doet als laatste van de 71 deelnemers mee mee aan de P-NUTS Awards en hoopt een award te winnen in de categorie: Mooiste Coöperatie Award. Dat zou een leuke opsteker zijn voor alle vrijwilligers, betrokkenen, zonnestroomdelers en tegelijkertijd een positief signaal naar andere initiatiefnemers.

Hoe kan ik stemmen?

Stemmen doet u door op www.p-nuts.nl in de rechter kolom een vinkje te plaatsen voor 71. Coöperatie Duurzame Energie Ramplaan en te klikken op de knop Vote.

Je stemt ook door op Twitter #pnuts 71 in een Tweet te verwerken of door Pnuts 71 te sms’en naar nummer 2255. Let op: in beide gevallen staat er een spatie tussen pnuts en 71. Bedankt voor uw stem!