Go to Top

Peter Tromp genomineerd voor Beste Ambtenaar 2015

Van de afdeling Milieu van de gemeente Haarlem hebben we doorgekregen dat Peter Tromp landelijk is genomineerd voor Beste Ambtenaar 2015. Waarom? Omdat Peter door middel van humor, kennis, enthousiasme en persoonlijkheid talloze Haarlemmers weet te stimuleren duurzaam te leven.

Startmotor zonnecentrale

Peter Tromp – De Zonnekoning van Haarlem – heeft de afgelopen jaren veel Haarlemmers weten te overtuigen om zelf zonnepanelen aan te schaffen. Daarnaast was Peter samen met o.a. Matthijs Hisschemöller direct betrokken bij de plannen om in het Ramplaankwartier op een gezamenlijk dak zonnestroom op te wekken en heeft hij dit initiatief vanuit de Gemeente ondersteund.

Stem ook op Peter

Deze en andere inspanningen hebben Peter Tromp een welverdiende plek bezorgd in de lijst met 100 genomineerden voor Dé Beste Ambtenaar van 2015. Stemmen op Peter kan op twee manieren:

  • Door het volgende bericht op Twitter te plaatsen: ik stem op @petertromp #pmtop100 #pmpubliekdenken
  • Door een mail te sturen naar info@pm.nl met in de onderwerpregel: ik stem op Peter Tromp

Allebei mag natuurlijk ook!